Rreth Nesh

Misioni:

Misioni yne eshte tu ofrojme experiencen , ti ndihmojme ata te arrijne objektivat e tyre personale dhe profesionale.

Stafi yne perpiqet vazhdimisht të ofrojë cilësi, vlerë dhe fleksibilitet nëpërmjet programeve tona.

Mesazh nga stafi

Eshte kenaqesi e jona , t'ju mirepresim ne QENDREN PROFESIONALE Travel-Agent-Training-Center-Albania

Ju premtojme se do te merrni njohurite e duhura per te qene nje profesionist ne industrine e turizmit

Trajnuesit

Trajnuesit ne qendren tone jane te kualifikuar, me experience dhe njerez te perkushtuar t’ju ndihmojne te arrini objektivat tuaja. Ata jane te gatshem te ndajne experience e tyre nder vite me ju.

Njohja me qendren e trajnimeve

Trajnimet ndahen ne 2 dege :

 1. Travel-Agent-Training-Center-Albania ( Qendra e Trajnimit të Agjentëve të Udhëtimit )
 2. Microsoft Office

1. Travel-Agent-Training-Center-Albania ( Qendra e Trajnimit të Agjentëve të Udhëtimit )

Sektori i turizmit ofron një rrugë sfiduese dhe emocionuese të karrierës. Kerkesa per turizmin do të vazhdojë të rritet, duke siguruar mundësi të shkëlqyera për ata që kanë aftësi të duhura.

Trajnimi eshte I  përshtatshem për ata që dëshirojnë të hapin agjencite tyre të udhëtimit ose te kene mundesi te punesohen ne  agjencitë e udhëtimit, agjencitë turistike, operatorët turistikë dhe kompanitë ajrore.

Programi mesimor eshte I perbere nga  12 module të kurseve të Menaxhimit të Agjencive të Udhëtimit. Programi është i miratuar nga  Ministria e Financave dhe Ekonomise Drejtoria e Politikave te Punesimit dhe Aftesimit Profesional.

Pasqyra e moduleve :

 1. Menaxhimi i agjencise
 2. Industria e turizmit
 3. Gjeografia turistike
 4. Marketing
 5. Njohuri te biletarise ( ticketing )
 6. Paketa turistike
 7. Guida turistike
 8. Komunikimi me klientin
 9. Terminologjia aeroportuale
 10. Microsoft excel
 11. Siguracione
 12. Praktike

Kriteret e pranimit

 • Te jete mbi moshen 18 vjec
 • Te kete mbaruar shkollen e mesme

Informacion

Totali I oreve:  240 ore

Opsionet e studimit:  Full time, Evening , Weekend

Periudha :  3 Muaj

Kualifikimi:  Certifikate e njohur nga Ministria e Financave dhe Ekonomise Drejtoria e Politikave te Punesimit dhe Aftesimit Profesional.

Shenim: Mundesi praktike ne agjensi turistike

2. Microsoft Office

Ky trajnim zhvillohet per t’ju dhene njohuri te pergjithshme te programeve baze te kompjurit. Per tu familjarizuar dhe te jene perdorues te programeve baze qe do u vine ne ndihme ne cdolloj  pune administrative.

Ky trajnim eshte ideal per :

Studentet qe deshirojne te punesohen ne industrine e turizmit

Punonjesit te cilet ndeshen cdo dite me perdorimin e detyrueshem te kompjutrit

Pasqyra e moduleve :

 • Word
 • Excel
 • Power Point
 • Navigim ne internet

Kriteret e pranimit

 • Te jete mbi moshen 18 vjec
 • Te kete mbaruar shkollen e mesme

Informacion

Totali i oreve :    240 ore

Opsionet e studimit:  Kohe e plote, ne Mbremje dhe ne fundjave

Periudha:   3 Muaj

Kualifikimi:   Certifikate e njohur nga Ministria e Financave dhe Ekonomise Drejtoria e Politikave te Punesimit dhe Aftesimit Profesional.

Shenim: Mundesi praktike ne agjensi turistike

INFORMACION I PERGJITHSHEM

Literatura

Kursantet do te marrin informacionet ne menyre elektronike

Do te marrin te printuara kur kane ushtrime ne klase

Do te perdoret video projector per pasyrimin e detyrave te kursanteve

Testimet

Cdo jave kursanti do te kete miniteste te cilat do te ndihmojne ne evidentimin e ecurise se kursanteve

Testi perfundimtar i cili do te jete vendimtar per marrjen e certificates

Procedura e rregjistrimit

Perpara se te aplikoni per rregjistrim, duhet te plotesoni kriteret e pranimit. Nese jeni te paqarte , kontaktoni qendren

Aplikimi

Per te aplikuar, duhet te plotesoni formularin e qendres se trajnimeve dhe dergojeni me e-mail [email protected]

Ju lutem sigurohuni te dergoni :

 • Formularin e aplikimit
 • Fotografi
 • Kopje te pasaportes ose kartes se identitetit
 • Kopje te diplomes se shkolles se mesme / ose te larte.
 • Mandat pagesen te bankes ku do kryeni pagesen e trajnimit.

Oret e mesimit

 • Orari I paradites do te jete : 09:00 AM – 12:00 AM
 • Orari I pasdites do te jete : 17:00 PM – 20:00 PM
 • Plotesuese: Disa kurse mund te ofrohen ne weekend . Ju lutem ten a kontaktoni.

Qendra e trajnimit do te jete e hapur gjithe vitin , pervec festave zyrtare  kalendarike.

ADMINISTRATA

Qendra do te jete e hapur cdo dite