KUSH JEMI...
QENDRA E TRAJNIMIT TË AGJENTËVE TË UDHËTIMIT

Sektori i turizmit ofron një rrugë sfiduese dhe emocionuese të karrierës. Kerkesa per turizmin do të vazhdojë të rritet, duke siguruar mundësi të shkëlqyera për ata që kanë aftësi të duhura.
Trajnimi eshte i përshtatshem për ata që dëshirojnë të hapin agjencite tyre të udhëtimit ose te kene mundesi te punesohen ne  agjencitë e udhëtimit, agjencitë turistike, operatorët turistikë dhe kompanitë ajrore.
Programi mesimor eshte i perbere nga  12 module të kurseve të Menaxhimit të Agjensive të Udhëtimit. Programi është i miratuar nga  Ministria e Financave

ÇFARE OFROJME...
PASQYRA E MODULEVE:

Menaxhimi i agjencise
Industria e turizmit
Gjeografia turistike
Marketing
Njohuri te biletarise ( ticketing )
Paketa turistike
Guida turistike
Komunikimi me klientin
Terminologjia aeroportuale
Microsoft excel
Siguracione
Praktike